top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Σιούτας Ευάγγελος

Δημοτικός σύμβουλος

Δήλωση υποψηφιότητας του Ευάγγελου Σιούτα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Αγαπητοί μου συμπολίτες, καθώς μέσα στην επόμενη χρονιά θα διεξαχθούνοι δημοτικές εκλογές και θα κληθούμε όλοι να επιλέξουμε τη νέα ΔημοτικήΑρχή, θεωρώ χρέος μου να πάρω θέση και δημόσια να καταθέσω τις απόψειςμου από τώρα.

Σε έναν Δήμο με μεγάλες δυνατότητες, σαν αυτόν τον Δήμο Μετεώρων,πορευτήκαμε χωρίς πυξίδα και αφήσαμε άλλες περιοχές της χώρας να μαςπροσπεράσουν. Δεν μπορούμε να μένουμε θεατές των γεγονότων πια. Δενμπορούμε να αφήσουμε κι άλλα χρόνια να χαθούν. Οφείλουμε όλοι νααναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βγούμε μπροστά, να μιλήσουμε και ναδώσουμε όραμα στους συνδημότες μας.

Οφείλει και η γενιά μας, η νέα γενιά, να βγει μπροστά. Μ’ αυτό το σκεπτικόκαι πιστεύοντας πάντα ότι η ανιδιοτελής ενασχόληση με τα κοινά είναι ικανήνα αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων συντάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίουΔημάρχου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου και ενώνω τις δυνάμειςμου με τους ανθρώπους του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης».

Θέλω τη στήριξή σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τοντόπο μας.

Ευάγγελος ΣιούταςΠολιτικός Μηχανικός

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ευάγγελος Σιούτας- του Γεωργίου και της Βαϊας- γεννήθηκε το 1986  και κατάγεταιαπό τη Θεοτόκο Καλαμπάκας. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών τουMediterranean College Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, είναι διπλωματούχος ΤεχνικόςΔομικών Έργων. Επίσης έχει παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίωνόπως σχεδιασμός οδικών δικτύων, σχεδιασμός οικοδομικών έργων από οπλισμένοσκυρόδεμα. Ακόμη, συνεχίζει με ζήλο τις σπουδές του στο τμήμα ΔιοίκησηςΕπιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχειεργαστεί σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες ως εργοδηγός και αναπληρωτήςγενικός εργοδηγός. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί τεχνικό γραφείο στην πόλη τηςΚαλαμπάκας. Η δράση του στα κοινά είναι ενεργή εδώ και αρκετά χρονιά καθώς έχειδιατελέσει επι σειρά ετών γραμματέας στον μορφωτικό σύλλογο Θεοτόκου.

Είναι αρραβωνιασμένος με την Αικατερίνη Μπασιούρα.

Σιούτας Ευάγγελος
bottom of page