top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Τσιαβέα Δέσποινα

Δημοτική σύμβουλος

Δήλωση υποψηφιότητας της Δέσποινας Τσιαβέας και ανακοίνωσηστήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Σε μια εποχή γρήγορων αλλαγών, το να κάθεσαι ακίνητος είναι η πιο επικίνδυνηενέργεια.

Σκιαγραφώντας λοιπόν το χαρακτήρα της σύγχρονης εποχής και των αντίξοων θαέλεγα εποχών τις οποίες διανύουμε τα τελευταία έτη καθώς και των γρήγορωναλλαγών , πιστεύω ακράδαντα ότι η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και τα άτομααπό τα οποία απαρτίζεται , είναι μια παράταξη ήθους απαλλαγμένη από προσωπικάσυμφέροντα η οποία θα προσδώσει στον τόπο μας μια νότα φρεσκάδας , προόδου ,μια νέας προοπτικής αυτής που του αξίζειΔεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς, ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσειςκαι να συμμετάσχουμε σε δράσεις .

Ας πιάσουμε το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και αςβάλουμε ξανά τον Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης. Το μέλλον είναι μπροστά μαςκαι μας ανήκει .

Βάζουμε τον πήχη ψηλά στις συλλογικές προσδοκίες για το καλό του τόπου μας ,του τόπου που γεννηθήκαμε , που μεγαλώσαμε , που τόσο πολύ αγαπάμε  .Ας δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ μια κοινωνία για την οποία θα είμαστε ΟΛΟΙ υπερήφανοι, έναν δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ πρότυπο σε όλους τους τομείςΣυντάσσομαι λοιπόν και εγώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου ΛευτέρηΑβραμόπουλου, για να φτιάξουμε όλοι ΜΑΖΙ το μέλλον μας.

Δέσποινα ΤσιαβέαΟικονομολόγος-Φοροτεχνικός

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Η Τσιαβέα Δέσποινα γεννήθηκε το 1982, είναι μητέρα 2 μικρών κοριτσιών καικατάγεται από την Βασιλική Καλαμπάκας . Το 2000 εισήχθη στο ΠανεπιστήμιοΠειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων από οπού αποφοίτησεκαι άρχισε να εργάζεται στον οικονομικό τομέα σε μια από τις  μεγαλύτερεςεμπορικές εταιρείες της Ελλάδος στην Αθήνα για 7 συνεχόμενα έτη. Κατείχε θέσηπροϊστάμενης στο τμήμα Customer Service – Credit control και μετέπειτα μετέβηστο λογιστικό τμήμα της επιχείρησης . Το 2011 επέστρεψε στα πατριά εδάφη οπούκαι εργάστηκε σε Λογιστικό Γραφείο για τα επόμενα 5 έτη . Από το 2016 έωςσήμερα εργάζεται στο Λογιστήριο μεγάλης Ανώνυμης Εταιρείας  που εδρεύει στηνπόλη μας καθώς και στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί ο σύζυγός τηςΠαπαθεοδώρου Βάιος.

Έχει παρακολουθήσει σωρεία εκπαιδευτικών σεμιναρίων όσον αφορά τον κλάδοτης και τελευταία απέκτησε και Πιστοποίηση με ειδικότητα ‘’ΣτέλεχοςΠεριβαλλοντικής Διαχείρισης‘’ . Αυτήν την στιγμή συμμετέχει στις διαδικτυακέςυπηρεσίες κατάρτισης που διενεργεί το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος .Την χρονιά του 2014 συμμετείχε ενεργά σαν ταμίας στον εκπολιτιστικό μορφωτικόσύλλογο η ¨ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ¨ οπού διοργανωθήκαν με μεγάλη επιτυχία διάφορες

πολιτιστικές εκδηλώσεις με μια από αυτές να είναι και η πρώτη γιορτήκαλαμποκιού τον Αύγουστο του ίδιου έτους .

Τσιαβέα Δέσποινα
bottom of page